Vedete din Romania

#concediere Andreea Esca #vedete intern #showbiz #andreea esca

Andreea Esca, despre plecarea din Pro TV: “Nu stiu ce sa spun”

Zilele trecute au aparut primele zvonuri privind inlocuirea Andreei Esca la pupitrul stirilor Pro TV. Se vehiculase chiar numele celei care ar fi fost in masura sa-i ia locul, Oana Andoni, prezentatoarea stirilor de weekend, care a surclasat-o pe Esca in rating cat timp acesta s-a aflat la Cannes. Andreea Esca a lamurit azi situatia!


”Este o barfa care a aparut de vreo doua-trei zile, pornita de la cu totul altceva. Nu are nici o legatura cu adevarul. Nu stiu cine are interes sa faca glume nesarate, deci nu stiu ce sa spun mai mult. Oamenii acestia (n.r - noii sefi) sunt foarte in regula, foarte, foarte, OK, deci nu are nicio legatura cu adevarul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce sa spun... Sunt tot felul de oameni care n-au treaba si inventeaza si ei lucruri, nu stiu ce sa spun, ca nu ma pricep”, a declarat Andreea Esca pentru ”ring”.

Pe de alta parte, Ion Carmazan sustine ca noua conducere a trustului, in frunte cu directorul din Romania Alexandras Cesnavicius, ar vrea sa o concedieze pe cunoscuta stirista.

„I-am cerut in scris lui Aleksandras Cesnavicius sa-mi dea drepturile de difuzare pentru «Margo» in schimbul drepturilor pentru alte 11 filme ale mele. Am primit un telefon de la o secretara care mi-a spus sa ma inscriu in audienta. I-am spus sa-i transmita ca-l bag... intelegi tu unde. Cred ca-l intereseaza alte lucruri, sa-l bage pe Sarbu la puscarie, sa dea afara oamenii lui Sarbu, iar acum am inteles ca o da afara pe Andreea Esca pentru ca e ultimul «bastion» al lui Sarbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru ca ai ceva cu Sarbu?! De aici a inceput «telenovela» cu Sarbu", a spus regizorul pentru "ring”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare