Vedete din Romania

#andreea esca #schi #austria

Andreea Esca l-a iertat pe tanarul care a accidentat-o

Andreea Esca a fost operata la o clinica privata din Austria, dupa fractura suferita la picior in urma unui accident pe partia de schi . Sotul ei a explicatca nu se pune problema ca tanarul care a lovit-o pe stirista ProTV sa fie dat in judecata.

"Andreea a decis sa merga la Viena sa se opereze, la recomandarea medicilor din Romania, care i-au spus ca cel mai bine este sa opteze pentru o clinica privata din strainatate. Nu avem nimic de reprosat medicilor din tara, s-au comportat exemplar cu Andreea, in special cei din Brasov, care au avut mare grija de sotia mea", a declarat sotul Andreei, Alexandre Eram , pentru Libertatea.

Chiar daca Andreea va suferi o recuperare lunga, ea nu are nici o intentie sa-l faca responsabil pe tanarul care a accidentat-o. "Nu se pune problema sa-l dam in judecata. Nu are nici o vina, se putea intampla oricui", a mai spus Eram.

Inainte de plecarea in Austria, medicii de la spitalul Sf. Ioan au diagnosticat-o cu fractura de platou tibial, Andreea suferind leziuni grave in zona rotulei.

"Este un incident neplacut. Operatia in astfel de cazuri, care poate dura intre doua si trei ore, trebuie sa se efectueze ireprosabil, iar fractura trebuie redusa perfect. Mai exact, fragmentele osoase trebuie puse cap la cap asa cum au fost inainte. Pentru o fixare ferma, in interventia chirurgicala, se folosesc placi si suruburi din titan, iar mobilizarea incepe imediat, chiar de a doua zi, deoarece exista riscul ca articulatia sa ramana intepenita, iar pacientul sa capete un mers deformat, dizgratios", a explicat pentru Click! prof. dr. Gheroghe Burnei, chirurg ortoped.

 

Citeste si

Andreea Esca se opereaza in Austria

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare