Vedete din Romania

#Andreea Esca Razvan Simion #vedete intern #showbiz #andreea esca

Andreea Esca, marturisiri despre Lidia Buble si Razvan Simion

Andreea Esca este profund impresionata de relatia dintre matinalul Razvan Simion si artista Lidia Buble. Atat de impresionata incat a si publicat un articol despre cei doi in noul sau proiect editorial si a postat pe Twitter un video cu indragostitii!

„De duminica seara vreau sa scriu asta… in restaurantul in care i-am serbat ziua de nastere sotului meu se aflau, la o masa, Lidia Buble, Razvan de la emisiunea matinala „Neata cu Razvan si Dani” si niste amici de-ai lor. La un moment dat noi am inceput sa cantam la karaoke, si cum gasca de francezi era asa de priceputa la asta, mie mi-a venit ideea sa o rog pe domnisoara Lidia sa vina sa cante impreuna cu mine „Le-am spus si fetelor”, sau mai precis ea sa cante si eu sa mimez, iar prietenii nostri, care nu o cunosc pe Lidia, sa nu inteleaga nimic atunci cand vor auzi ce voce perfecta am. Zis si facut.

M-am dus la masa vecina si, desi nu ne cunoasteam, am rugat-o sa-mi fie complice. Nu numai ca a fost foarte draguta si a acceptat, dar ne-a mai rasfatat cu cateva melodii, dovedind ca este genul de artist care chiar canta cu mare placere. Dar nu despre asta tineam neaparat sa scriu, ci despre faptul ca la un moment dat a venit si Razvan sa cante cu ea si, cu aceasta ocazie, am aflat ca domnul are o voce extraordinara. Dar nici despre asta nu este povestea mea.

Ci despre felul in care acest baiat se uita la aceasta fata. Eu n-am mare habar de povestea lor si repet, pe ea am vazut-o duminica prima data in realitate, iar cu el m-am intersectat de cateva ori la evenimente mondene unde am schimbat trei vorbe fara mare insemnatate. Dar felul in care o privea duminica seara merita sa fie inregistrat si pus pe repet atunci cand vrei sa-i explici cuiva ce inseamna sa fii indragostit.

Nu puteam sa ma mai satur uitandu-ma la privirea aceea superba, puternica, pasionala, pierduta, a unui barbat „amorezat”, cum ar fi zis mamaie. Toata lumea canta, dansa, se ocupa cu de-ale petrecerii si eu ma gandeam de ce trebuie sa fiu atenta la toate detaliile astea. N-am vorbit cu nimeni pe acest subiect dar cand m-am asezat la masa, o prietena mi-a spus: „Doamne, ai vazut cum se uita la ea? Este complet in cap”.

Deci toate femeile recunosc acea privire. Da, toate… Pentru ca apoi am postat 15 secunde, deci 15 secunde pe Instagram cu ei doi cantand si… care credeti ca a fost prima reactie a unei doamne? „Cum o priveste…”  Deci noi toate avem un detector perfect de emotie. Noi toate stim sa recunoastem din afara acest mesaj dintre doi oameni. Dar oare simtim la fel de repede si clar si atunci cand este vorba despre noi? Nu stiu… Dar stiu ca va doresc, doamnelor, sa fiti privite cel putin o data in viata in acest fel…”, a povestit Andreea Esca.

 

Super fun😂😂😂 #merci

A video posted by @andreeaesca on

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare