Vedete din Romania

#andreea esca #loredana groza #dana savuica #vedete intern #casnicii longevive #casnicii vedete

Andreea Esca si Alexandre Eram au implinit 17 ani de casatorie. Iata si alte casnicii solide din showbizul romanesc!

In conditiile in care "termenul de valabilitate" al casniciilor din showbiz a scazut considerabil in ultimii ani, multe dintre ele incheindu-se dupa doar cateva luni de la nunta, unele cupluri mondene ne demonstreaza ca exista dragoste pana la adanci batraneti. Andreea Esca si Alexandre Eram au implinit, recent, 17 ani de casnicie, iar dragostea dintre ei pare departe de a se fi epuizat. Iata si alte casnicii trainice din showbizul romanesc care au descoperit secretul fericirii in doi!

Andreea Esca si Alexandre Eram

Au trecut 17 ani de cand au spus DA in fata ofiterului starii civile si si-au legat destinele in fata lui Dumnezeu si par sa se iubeasca in continuare ca-n prima zi. Andreea Esca si Alexandre Eram formeaza unul dintre cele mai solide si longevice cupluri din mondenul romanesc. A fost o relatie plina de suisuri si coborasuri, dar datorita maturitatii si dragostei dintre ei au reusit sa depaseasca orice obstacol. Cele doua vedete au marcat evenimentul printr-o petrecere restransa, intre prieteni, si au pozat mai fericiti ca oricand. Cu doi copii frumosi - Alexia si Aris -, cariere de succes si prieteni adevarati in jurul lor, cei doi indragostiti se simt mai impliniti ca oricand.

Citeste si: Primele rezultate ale autopsiilor in cazul tragicului accident din Apuseni. Iata care au fost cauzele deceselor

Dana Savuica si Razvan Stanciu

Dana Savuica si sotul ei, Razvan, reprezinta un alt cuplu model din mondenul romanesc. In 2013, cele doua vedete au sarbatorit una dintre cele mai frumoase varste ale casniciei lor: 20 de ani, o perioada dedicata in intregime familiei si dragostei. Cei doi indragostiti au sarbatorit marele eveniment in tinutul Valdobiadenne, o podgorie din Italia, si s-au afisat mai indragostiti si apropiati ca oricand. Vedeta a declarat in nenumarate randuri ca iubirea sta la baza casniciei lor solide, dar ca relatia este intretinuta mai ales prin sex, pe care incearca sa-l reinventeze si condimenteze mereu, pentru a alunga monotonia.

Citeste si: Vedete din Romania care incaseaza sume uriase in timp-record

Loredana Groza si Andrei Boncea

Un alt exemplu model pozitiv este oferit de Loredana Boncea si Andrei Boncea, alti veterani ai casniciei si relatiilor de lunga durata. Cei doi amorezi au implinit, anul trecut, 15 ani intensi, dar frumosi, de casatorie, si se declara in continuare un cuplu solid si fericit. Desi, de-a lungul timpului, au ma aparut zvonuri legate de infidelitati ale sotului artistei, scandalurile nu au reusit sa-i desparta, semn ca dragostea invinge absolut orice.

 



Sursa foto: Fashionandbeauty.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare