Vedete din Romania

#andreea esca #vacanta #tv

Andreea Esca, vacanta la munte si la mare

Familia Andreea Esca – Alexandre Eram au avut o vacanta pe cinste: patru destinatii intr-o vara. Cei doi parinti, impreuna cu cei doi copii au mers in antalya , Nisa, Corsica si Fagaras.

Andreea, Alexandre, Alexia si Aris au vrut sa impace si marea si muntele. Intai au plecat spre Antalya, acolo unde au petrecut un sejur intr-o statiune exclusivista. “Antalya ofera cele mai bune conditii pentru o vacanta alaturi de copii din punct de vedere calitate/pret. Nu am fost niciodata dezamagiti si schimbam hotelul in fiecare an, in functie de ce mai apare nou, ce ne mai recomanda agentia de turism de unde luam biletele sau ce ne spun prietenii”, a povestit pentru Gardianul, Andreea Esca.

Dupa ce au terminat vacanta turceasca, familia a inceput vacanta frantuzeasca. Pentru ca parintii lui Alexandre locuiesc la Nisa iar cei doi copii ai familiei sunt foarteb atasati de bunicii lor, pe lista de destinatii a familiei a fost trecuta si Franta, mai precis Nisa. “Era o masa plina, cu 24 de persoane, dintre care noua copii. Corsica este minunata. Sunt multe peisaje salbatice si plajele sunt in mici golfuri, ceea ce iti ofera liniste si intimitate. Apa este turcoaz ca in vederile acelea minunate. Trebuie vazuta Corsica, macar o data in viata”, a adaugat vedeta ProTV pentru Gardianul.

Pentru ultima destinatie de vacanta Andreea Esca a ales Romania. Aceasta a fost un sat din Fagaras, unde Andreea obisnuia sa mearga in vacantele de vara din copilarie. “A fost foarte frumos, am urcat cu copiii pe Negoiu si m-am revazut si cu toti prietenii mei din timpul vacantelor copilariei, care venisera de prin toata lumea pentru o sarbatoare organizata in sat, de Sfanta Maria”, povesteste Andreea, care a imbracat si ea costumul popular.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare