Vedete din Romania

#andreea esca #meserie #presa #jurnalism

Andreea Esca visa sa ajunga vanzatoare

Andreea Esca isi dorea in copilarie sa ajunga vazantoare, a dezvaluit ea in timpul unei intalniri cu studentii de la Facultatea de jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii.

Jurnalista este de parere ca cei care se apuca de aceasta meserie trebuie sa aiba anumite calitati. Andreea Esca nu si-a dorit sa lucreze in presa, insa a dat din intamplare la facultatea de jurnalism.

"Eu am dat la ASE, la finante banci. Habar nu aveam de ce faceam asta, de ce am dat acolo. Era la moda. Am picat. Atunci evident ca m-am suparat, am suferit. Dar daca intervine ceva si te pune pe alta cale, poate ca asa trebuie. De suparare , am plecat in vacanta. Atunci abia se înfiintase o facultate de jurnalism particulara . M-am dus la drept, iar langa era facultatea de jurnalism. Am dat la jurnalism. Eu nu visasem sa ma fac jurnalista. Eu visam sa fiu vânzatoare", a declarat Andreea Esca.

Jurnalista a mai declarat si ca a avut noroc atunci cand s-a angajat in presa, la 19 ani. Ea crede ca principalul sau atu a fost faptul ca era imbracata in sacou, ca "o baba".

"Am avut noroc. Cand am inceput in televiziune, nu exista nimic. Acum, intr-adevar, este mult mai greu. Cand m-am angajat la SOTI, mi-au dat un ziar "ia si tu si citeste ceva de aici". Dupa care mi-au zis "nu vrei sa ramai sa prezinti si jurnalul diseara?". Cred ca unul dintre principalele mele atuuri a fost ca eram imbracata ca o baba. In ziua aceea am zis sa imi iau un sacou. Or fi zis ca sunt mai serioasa cand m-au vazut asa. Aveam 19 ani jumate cand m-am angajat la SOTI", a mai spus Andreea Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare