Vedete din Romania

#nud #actrita # reviste pentru barbati #andreea ibacka

Andreea Ibacka, curtata de revistele pentru barbati

Frumoasa actrita Andreea Ibacka se poate lauda cu o silueta de invidiat si un trup perfect tonifiat, atuuri care i-au atras in repetate randuri propuneri de pictoriale nud din partea revistelor de profil. Vedeta declara insa ca, desi ofertele abunda, nu este deloc interesata sa pozeze complet dezbracata.

Intr-un interviu acordat publicatiei Ring, sotia prezentatorului TV Cabral Ibacka a dezvaluit ca a fost curtata de nenumarate ori de revistele pentru barbati in vederea realizarii unui pictorial nud. Chiar daca se simte confortabil in propria piele, Andreea Ibacka a tinut sa precizeze ca nu este interesata sa accepte vreuna dintre propunerile primite.

"Oferte de a poza goala au fost mai multe, dar nu m-au tentat niciodata. Fara sa judec pe nimeni, prefer sa nu fac pasul acesta", a declarat vedeta.

Pe de alta parte, in calitate de actrita, Andreea Ibacka a avut de-a face cu scene senzuale, de seminuditate, care insa nu i-au pus probleme si pe care nu le-a considerat nicio clipa "vulgare".

"Secventele pe care le-am filmat nu au fost niciodata vulgare si si-au gasit intotdeauna rostul in povestea de iubire", a mai precizat actrita.

Foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului