Vedete din Romania

#andrei tardea #rani adamescu #andreea mantea

Andreea Mantea, curtata din vara de Rani Adamescu

Celebra si proaspat celibatara, Andreea Mantea nu pridideste sa fure mintile barbatilor. Curtata cu ferventa de "cavalerii Dorobantilor", focoasa bruneta a starnit interesul si tanarului miliardar Rani Adamescu .

Potrivit ziarului Click!, idila dintre cei doi n-ar fi de ieri de azi. Se pare ca Adamescu a batut la poarta frumoasei vedete inca din vara trecuta , cand Andreea spunea ca si-a gasit fericirea in bratele afaceristului Andrei Tardea .

Mai mult de atat, apropiatii Andreei sustin ca bruneta ar fi acceptat pe atunci sa petreaca un week-end romantic cu Rani la Paris, inselandu-l astfel pe Andrei.

Acum, dupa o perioada buna in care au facut schimb de mesaje constant, Adamescu, sigur pe calitatiile lui de Don Juan, s-a decis sa mearga si mai departe in cucerirea inimii frumoasei vedete TV, ramasa singura dupa de despartirea de Tardea.

Andreea Mantea nu pare sa fie deranjata de curtea asiduua pe care i-o face Rani, ba din contra, raspunde prompt de fiecare data cand acesta o cauta. Mai mult de atat, se pare ca cei doi au petrecut impreuna Revelionul, undeva la munte. E adevarat ca n-au fost singuri-singurei, ci insotiti de o gasca mare de prieteni, pentru a nu da motiv presei sa vorbeasca.

Oricum, in tot acest timp fostul iubit al Andreei inca mai spera ca o va recuceri pe aceasta, in timp ce Daiana Anghel inca mai suspina dupa fostul ei iubit, Rani Adamescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului