Vedete din Romania

#mantea stan #copil Andreea Mantea #Stefan Stan #vocea romaniei #andreea mantea #relatie #cuplu

Andreea Mantea i-a gasit alt tata fiului ei. Surprinsa in tandreturi cu Stefan Stan

Zambete largi, gesturi tandre si atingeri vinovate. Asa au fost surprinsi zilele trecute de paparazzii wowbiz.ro Andreea Mantea si Stefan Stan. Cei doi au mai avut in trecut o relatie tumultoasa si nu e exclus ca sentimentele sa se fi reinnodat acum.

Declaratiile recente ale artistului de la Vocea Romaniei, care a spus ca ar face orice pentru copii intrucat are un instinct patern foarte dezvoltat, par sa ii fi suras Andreei, proaspata mamica singura. Stefan si Andreea s-au intalnit la inceputul saptamanii si au parut la fel de intimi ca pe vremea cand formau un cuplu. Paparazzii i-au surprins impreuna. Se simteau extrem de bine unul in prezenta celuilalt, iar asta s-a vazut dupa schimbul de zambete si de replici. Mai mult, Stefan i-a sarutat la un moment dat mana, ba chiar au facut cativa pasi tinandu-se de mana. Cei doi pare ca se inteleg mai bine ca niciodata.

Deocamdata nu se stie ce intentii au, insa declaratia de acum cateva zile a cantaretului e posibil sa ii fi pus inima pe jar brunetei, mai ales ca de o luna de zile este mama si este nevoita sa isi creasca singura baietelul intrucat tatal acestuia a dat bir cu fugitii. ”Mie imi sunt dragi copiii. Pentru copii as face orice. Si fac tot ce pot pentru copii. Ei vor sa cante cu mine o piesa de pe albumul meu pe care ei o asculta la gradinita, in pauze... Cred ca am un instinct patern foarte dezvoltat”, a spus Stefan pentru cancan.ro. Intrebat de ce nu face copii, Stefan Stan si-a dezvaluit marele regret. ”Nu am cu cine . Cu cine am avut s-a grabit si a făcut cu altul”, a adaugat acesta. Iar acum e posibil ca lucrurile sa se aranjeze nesperat de bine.

Sursa foto: luchiancomsa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare