Vedete din Romania

Andreea Mantea, inca un pictorial fierbinte

Co-prezentatoarea matinalului Antenei 1 “ Neatza cu Razvan si Dani ”, fosta iubita a lui Iulian Moga, este protagonista unui pictorial, care va aparea pe piata in numarul din luna mai al publicatiei hot, povesteste Ziarul.

Andreea Mantea , frumusica vecina a simpaticilor matinali ai Antenei 1, Razvan Simion si Dani Otil, s-a lasat fotografiata pentru revista Playboy, in ipostaze sexi si extrem de provocatoare. Pictorialul incendiar, desi a fost realizat in urma cu cateva saptamani, va putea fi admirat la inceputul lunii mai.

Nu este pentru prima oara cand Andreea Mantea, bucuresteanca in varsta de 22 de ani, apare in ipostaze sexy in paginile lucioase ale acestei reviste. Fostul iepuras a acceptat, de curand, propunerea venita din partea directorului editorial Playboy Romania, Dan Silviu Boerescu , de a aparea pe coperta cartii "Istoria erotica a micului dejun", scrisa de acesta.

Asezonata cu fructe exotice , detinatorea titlului de Miss Playboy 2006, zambeste fericita de pe coperta volumului cu specific gastronomic, lasand sa se vada rotunjimile formelor sale.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare