Vedete din Romania

#andreea mantea #andrei tardea #despartire

Andreea Mantea isi plateste singura ratele

Zvonurile conform carora despartirea dintre Andreea Mantea si Andrei Tardea a fost cauzata de probleme financiare au fost negate de amandoi. Andrei sustine ca nu s-a laudat niciodata ca i-ar fi platit ratele de 1.000 de euro Andreei.

Mantea a tinut sa clarifice faptul ca fiul omului de afaceri Petre Paul Tardea nu a intretinut-o in nici un fel in timpul relatiei lor care a tinut aproape un an.

"Andrei nu mi-a dat nici un ban cat timp a stat in casa mea. Eu am platit ratele lunar la banca, el ajutandu-ma doar intr-o luna sau doua. Exista si chitante care pot dovedi! Pot spune ca el a mai cumparat ce mai era nevoie prin casa, in perioada in care am stat impreuna", a declarat Andreea Mantea, pentru Click!

Tirdea a dezmintit si el zvonul conform caruia i-ar fi platit ratele Andreei, avand in vedere ca a declarat la procesul de divort cu fosta sotie ca este somer .

Andreea Mantea Andrei Tardea"Niciodata nu i-am dat bani Andreei Mantea. Nu i-am platit nici ratele si nici nu am sponsorizat-o in vreun fel. I-am facut doar cateva cadouri, de ziua ei sau de sarbatori. Andreea e o femeie pe picioarele ei, care castiga suficient de mult. Nu acesta e motivul pentru care ne-am despartit", a declarat fostul iubit al Andreei Mantea pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului