Vedete din Romania

#andreea mantea #iubit #relatie

Andreea Mantea: "Nu este momentul sa-mi fac acum un iubit"

Suparata de ce se scrie despre ea prin ziare, Andreea Mantea a tinut mortis sa afle toata lumea care este adevarul de fapt. Invitata in emisiunea lui Maruta, Happy Hour, fostul iepuras Playboy a dat totul in vileag.

Presa mondena autohtona a tot insistat sa afle motivul pentru care Andreea s-a despartit de Andrei Tardea. S-a ajuns chiar la concluzia ca ruptura ar fi avut loc pentru ca afaceristul ar fi ramas falit, din cauza pensiilor alimentare pe care le are de platit.

Suparata pe aceste speculatii precum si pe faptul ca presa o tot combina cu diversi milionari mioritici printre care se numara Rani Adamescu , Lucian Becali sau Roberto Lazarov , focoasa bruneta a luat atitudine.

Intrebata de Maruta de ce s-a despartit de Tardea, aceasta a declarat: "Pur si simplu relatia noastra nu a mers. N-am fost atinsi de scandaluri, ci pur si simplu ne-am hotarat sa luam o pauza, care s-a transformat in despartire".

De asemenea, Andreea i-a mai spus lui moderatorului de la Happy Hour ca l-a iubit pe Andrei dar pur si simplu s-a speriat la gandul casniciei si la faptul ca nu este de fapt barbatul potrivit pentru ea.

"Eu il rugam sa faca ceva el nu vroia sa faca acest lucru. Eu il rugam sa se duca sa-si vada copilul, el nu vroia, spunea ca nu este momentul. Ajungand la discutii mai serioase, sa avem un viitor impreuna , eu am stat si m-am gandit foarte bine si mi-am zis ca nu e timpul. M-a speriat gandul la casnicie. Nu stiam daca el este persoana potrivita, si probabil ca si el si-a dat seama ca nici eu nu sunt persoana potrivita", a adaugat Andreea Mantea, spunand ca acesta a fost singurul motiv de cearta dintre ei.

In ceea ce priveste faptul ca presa a cuplat-o cu vreo trei milionari de cand s-a despartit de Tardea, vedeta in varsta de 23 ani a tintut sa precizeze ca aceste zvonuri sunt absurde.

"Sunt chestii chiar absurde ce se scrie in presa. Persoanele care scriu nu au nicio legatura cu realitatea, cu ce se intampla astazi. Chiar nu putem face nimic pe lumea asta? Cum sa scrie asa ceva, cu ce discernamant fac ei asta?", a subliniat Andreea Mantea.

De altfel, vedeta se gandeste serios daca sa dea in judecata publicatiile care au scris lucruri defaimatoare si total neadevarate despre ea, motiv pentru care a luat legatura cu doi avocati. Pe langa asta, frumoasa vedeta a tinut sa transmita si un mesaj intepator ziaristilor din aria mondenitatiilor.

"Lasati-ma dracului in pace! M-am saturat, nu mai vreau! Nu este momentul sa-mi fac acum un iubit, abia am iesit dintr-o relatie. Nu mai scrieti despre mine!".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare