Vedete din Romania

#despartire #ziua indragostitilor #facebook #relatie #andreea mantea #vocea romaniei

Andreea Mantea si Stefan Stan: din cuplul anului, o despartire cu scandal

Dupa nici doua luni de dragoste, unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz si-a anuntat despartirea. Andreea Mantea a aflat chiar inainte de a intra in direct, la emisiunea Wowbiz, ca Stefan a declarat pentru un tabloid ca va petrece singur de Ziua Indragostitilor.

Andreea Mantea si Stefan Stan pareau cuplul de aur al anului, imaginile cu cei doi imbratisati la Poarta Sarutului din Targu Jiu facand deliciul presei in primele zile din ianuarie 2013. Mai mult, cei doi s-au mutat impreuna si pareau sa aiba planuri mari de viitor.

Miercuri seara insa, la Wowbiz, emisiune unde Andreea este co-prezentator, frumoasa bruneta a aflat cu stupoare ca Stefan nu-si mai doreste o relatie cu ea.

"Un coleg a citit intr-un articol ca ne-am despartit. Am pus mana pe telefon si l-am sunat. El mi-a spus ca s-a gandit mai bine si ca vrea sa ne despartim. Nu inteleg cu ce am gresit", a declarat Andreea.

Reactiile au aparut imediat. Fanele lui Stefan Stan au amenintat-o pe Andreea ca nu cumva sa spuna ceva de rau de fostul ei iubit, in timp ce Liviu Varciu si Oana Roman au consolat-o.

Ea a scris pe contul de Facebook ca Stefan este un om "deosebit", "cu cateva defecte" si ca l-a iertat. Pe de alta parte, castigatorul primei editii a show-ului "Vocea Romaniei" a refuzat sa faca vreo declaratie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare