Vedete din Romania

#andreea mantea #andrei tirdea #relatie

Andreea Mantea: "Suntem bine si fericiti amandoi"

Desi testul de paternitate a dezvaluit ca Andrei Tardea are o fetita cu fosta lui sotie, Alexandra, Andreea Mantea sustine ca relatia ei de iubire cu afaceristul a ramas intacta.

In momentele de tensiune, imediat ce a aflat vestea ca Tardea este tatal Arianei, Andreea Mantea a refuzat sa aibe vreun dialog cu presa. Acum insa frumoasa bruneta este deschisa sa vorbeasca si a acceptat un interviu in exclusivitate pentru ziarul "ring".

Concursul "Dansez pentru tine" de pe Pro TV a readus-o pe Andreea in gura presei , si nu neaparat pentru experienta artistica traita pe ringul de dans, ci mai degraba pentru a da amanute despre isprava iubitului ei, Andrei Tardea.

Saturata de atatea si atatea speculatii, Andreea a tinut sa precizeze ca relatia sa cu afaceristul nu a fost afectata deloc.

"Suntem bine si fericiti amandoi. Nimic din ceea ce se scrie nu ne mai afecteaza. Vom petrece sarbatorile impreuna. Nu vom pleca din tara, dar nici nu vom ramane in Bucuresti. Vom stabili destinatia", a precizat Andreea Mantea pentru "ring".

In alta ordine de idei, vedeta Playboy a mai marturisit ca experienta de la "Dansez pentru tine" a fost una extraordinara si ca a ramas buna prietena cu fostul ei partener de dans. "Vorbesc si acum cu Daniel la telefon de trei ori pe zi, avem o relatie speciala. Are doar 18 ani, e un copil, insa discutam de toate si mi-a demonstrat ca e matur in gandire", a spus vedeta.

In ceea ce priveste cariera sa, Andreei i s-a propus sa prezinte un program TV de revelion, momentan insa nu este nimic concret.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare