Vedete din Romania

#andreea mantea #mircea radu #andrei tardea #relatie #tv

Andreea Mantea vrea sa fie lasata in pace de presa

Dupa ce a fost implicata de presa in divortul iubitului ei, Andrei Tardea , Andree Mantea refuza statului de vedeta si se declara doar "asistenta lui Mircea Radu".

Andreea Mantea a tinut prima pagina a publicatiilor de scandal in urma declaratiilor fostei sotii a iubitului ei, care a atacat-o si a acuzat-o ca i-a distrus familia. Femeia, care a nascut de curand, a cerut o pensie alimentara consistenta de la Andrei, dar va primi doar 500 RON lunar.

Co-prezentatoarea emisiunii " Din Dragoste " s-a declarat ranita de acuzatiile fostei sotii la adresa ei si a explicat ca ea a ramas cu Andrei, doar dupa ce mariajul lui s-a terminat. Iubitul Andreei a declarat ca va cere un test de paternitate pentru a verifica daca copilul este intr-adevar al lui.

"Ce-a facut asistenta lui Mircea Radu de trebuie sa tot apara?! Nu mai vreau sa fiu sunata si sa-mi dau cu parerea asupra niciunui subiect, imi spun punctul de vedere doar in grupul de prieteni sau in familie", a declarata Andreea pentru Ziarul Ring.

In continuare la "Din Dragoste"

Andreea Mantea a negat faptul ca emisiunea lui Mircea Radu va fi scoasa din grila Antenei 1. Ea sustine ca, dimpotriva, ar putea incepe filmarile chiar mai devreme in acest an: "Poate ne apucam mai devreme de munca".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului