Vedete din Romania

#andreea marin #dieta #kilograme in plus #Din dragoste pentru feme

O noua provocare pentru Andreea Marin

Fosta realizatoare TV Andreea Marin este intr-o perioada a schimbarilor. A trecut prin momente dificile dupa divortul de sotul sau, cantaretul Stefan Banica Jr, insa acum fosta "Zana a Surprizelor" a marturisit ca vrea sa aiba o noua viata. Primul pas pe care l-a facut a fost sa se implice din ce in ce mai mult in proiectele sale umanitare, iar recent a declarat ca vrea sa se ocupe mai mult si de aspectul sau fizic si sa revina la formele sale initiale, cu care s-a consacrat.

Andreea Marin a marturisit ca a inceput lupta cu kilogramele in plus si ca isi doreste foarte mult sa slabeasca. Ea a declarat ca, desi trebuie sa depuna eforturi uriase, nu se va lasa pana cand nu va capata din nou formele sale de invidiat.

"A zis cineva ca e usor? E greu, provocator si de-a dreptul enervant sa te reapuci de sport si o dieta echilibrata dupa o perioada nebuna de calatorii, nesomn, mancat pe fuga, prin benzinarii sau aeroporturi. Dar inchei turneul "Din dragoste pentru femei" cu o veste buna: m-am reapucat de treaba sa imi recapat tonusul, fetelor, si am de gand sa va motivez si pe voi", a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare