Vedete din Romania

# moarte stela popescu #andreea marin #stela popescu

Andreea Marin, acuzata ca a ramas indiferenta la suferinta Stelei Popescu. Prima reactie a vedetei

Andreea Marin a fost acuzata ca nu a luat nicio masura dupa ce a vazut ca Stela Popescu s-a simtit rau la un eveniment unde a fost si ea prezenta.

Stela Popescu a participat la Gala femeilor de succes, unde a fost premiata pentru intreaga cariera. La acel eveniment, Stela Popescu s-a comportat foarte ciudat, mainile ii tremurau, discursul pe care l-a tinut pe scena a fost total incoerent si se vedea clar ca nu se simte bine deloc. Nimeni din sala nu a luat insa nicio masura in aceasta privinta.

Mai multe persoane participante la eveniment au marturisit ulterior ca au avut impresia la inceput ca artista joaca un rol, mai ales ca dupa ce a coborat pe scena aceasta si-a revenit si a stat alaturi de toate vedetele, ba chiar s-a fotografiat cu ele. Printre acestea s-a numarat si Andreea Marin. Imediat ce au aparut aceste acuzatii, Andreea Marin a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj.

"Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotriva. Doar ca nu suntem doctori. a ras, a avut energie, momentul de pe scena a fost cel care ne-a intristat, dar nu ne-am putut gandi atat de departe... O vedeam nemuritoare... Asa cum l-am vazut si pe tatal meu", a declarat Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare