Vedete din Romania

#andreea marin #vedete intern #sarcina Andreea Marin

Andreea Marin alimenteaza zvonurile despre sarcina. Iata gestul care o tradeaza si de ce ascunde faptul ca este insarcinata

Desi a negat zvonurile care au tot circulat in presa in ceea ce priveste o posibila sarcina, realizatoarea TV Andreea Marin a ridicat noi semne de intrebare in aceasta privinta, dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu doi bebelusi tinandu-se in brate.  Aceasta postare a creat rumoare printre admiratorii sai, care s-au intrebat daca nu cumva "Zana" este intr-adevar insarcinata si vrea sa pastreze secret si acest aspect, la fel ca si casatoria cu doctorul turc, oficiata inainte de Craciun.

Neaga, insa isi doreste un copil

Chiar daca a negat faptul ca este insarcinata, Andreea Marin nu a respins aceasta idee si a marturisit, la inceputul acestui an, ca isi doreste sa devina din nou mamica.

"La nivel teoretic nu sunt inchisa catre aceste idei. Daca intalnesti omul potrivit, de ce nu? Daca Dumnezeu iti ofera un alt copil, e pacat sa spui nu, a declarat Andreea Marin.

Apropiatii vedetei au marturisit insa ca vedeta este insarcinata in trei luni, insa vrea sa pastreze secret acest lucru cel putin inca o perioada. Se pare, de asemenea, ca acesta ar fi fost si motivul pentru care Andreea Marin si tanarul sau iubit, fizioterapeutul Tuncay Ozturk, ar fi grabit casatoria.

Speriata de evolutia sarcinii?

Unul dintre motivele care ar plana asupra acestei secretomanii in ceea ce priveste sarcina ar fi faptul ca, in trecut, Andreea Marin s-a confruntat cu o sarcina extrauterina, care ar fi putut-o costa chiar viata, de aceea nu vrea sa vorbeasca despre acest aspect, pana nu este sigura ca sarcina sa este in siguranta.

"Am avut doua operatii in regim de urgenta. De pilda, imi amintesc de prima sarcina extrauterina - din pacate, am avut doua experiente dureroase de acest gen, dar a doua oara cunosteam deja posibilitatea aceasta - , eram prea tanara, poate si neinformata si nu stiam ca exista o asemenea posibilitate, am ajuns trimisa de o durere abdominala la un doctor. Abia al doilea medic a realizat ce am cu adevarat si ca e o urgenta. Intrucat aveam deja un litru de sange in abdomen, am "zburat" spre spital si, dupa consultatie, dl doctor Pelinescu - Dumnezeu sa ii dea sanatate si putere pentru ca mi-a salvat viata - s-a adresat direct asistentei sale, spunandu-i "intram in operatie urgent", a povestit Andreea Marin in urma cu cativa ani in cadrul unui interviu.

Citeste si:

Bianca Dragusanu, fara sot, fara job si fara amant?

Cumparaturi XXX printre vedete! Celebritati pasionate de jucarii erotice

 

 


Sursa foto: vrn.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare