Vedete din Romania

#proces #star #stefan banica jr #andreea marin banica

Andreea Marin Banica, calomniata din nou de Star

Andreea Marin Banica se lupta din nou cu revista Star pentru a-si apara imaginea. Ea a cerut dreptul la replica privind un articol publicat recent si, in cazul in care revista refuza, este pregatita sa o actioneze din nou in justitie.

Articolul din revista Star intitulat " Andreea Marin vrea 50.000 euro pentru a participa la o campanie umanitara?" sustine ca ea a cerut un onorariu de zeci de mii de euro pentru plantarea unui copac in cadrul campaniei "Romania prinde radacini" desfasurata impreuna cu Realitatea TV.

Andreea Marin Banica cere o dezmintire pe prima pagina legata de continutul articolului publicat in urma cu doua saptamani. Este pregatita sa dovedeasca ca atat ea, cat si fundatia "Pretuieste viata", pe care o conduce, au lucrat pro-bono pentru campania sociala.

In caz contrar, reprezentantii ei sunt pregatiti sa actioneze in judecata publicatia. Acesta ar fi al treilea proces intre Andreea si revista Star. In urma primelor doua, ea si sotul ei, Stefan Banica Jr. au primit daune morale in valoare de 20.000 euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului