Vedete din Romania

#andreea marin banica #campanie #africa

Andreea Marin Banica, campanie pentru copiii africani

Andreea Marin Banica paraseste maine tara, cu destinatia Africa Centrala, intr-o campanie umanitara pornita de UNICEF si Pampers. Vedeta va sta pe continentul cald pana la inceputul lunii octombrie. Aceasta campanie isi propune sa ajute comunitatea locala, vaccinand anti- tetanos peste 300.000 de nou nascuti.

De asemenea, Andreea promite ca se va intoarce si cu un documentar inedit. Acesta va prezenta cum arata viata de zi cu zi famililor africane.

“Ma voi intoarce, negresit, cu un documentar impresionant care sa va faca sa intelegeti mai bine cat de norocosi suntem, ca parinti, ca traim intr-o tara in care vaccinul antitetanos este gratuit si ca putem sa facem un bine unui copil care lupta pentru supravietuire dintr-un alt colt de lume prin simplul fapt ca avem grija de propriul copil, aici, acasa”, a declarat pe blogul personal Andreea Marin Banica.

Vedeta a mai fost prezenta pe continentul african si in luna mai, atunci cand a filmat un documentar care a fost prezentat in cadrul Galei Unicef de anul acesta.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare