Vedete din Romania

#andreea marin banica #campanie umanitara

Andreea Marin Banica da startul unei noi campanii umanitare

Andreea Marin Banica da startul unei noi campanii umanitare,  prin care doreste sa vina in sprijinul nou-nascutilor din Romania si familiilor lor.

Mecanismul functionarii acestei campanii este explicat de Andreea chiar pe blogul sau personal: “Cei doi parteneri in campanie, Unicredit si UNICEF, au creat un card special, unicat in Romania: de fiecare data cand il folosesti pentru o tranzactie, banca doneaza 1% din valoarea tranzactiei, din  venituri proprii, catre UNICEF , care foloseste acesti bani pentru crearea de saloane mama-copil in maternitatile din Romania, in care mamele sa poata sta cu bebelusii lor 24 de ore din 24 inca de la nastere, sa-i alapteze oricand au nevoie, lucru extrem de important pentru imunitatea si sanatatea lor, sa-i simta aproape pentru a crea acea legatura mama-copil atat de importanta pentru micuti inca din primele zile de viata.” 

“Folosind pentru aceeasi tranzactie orice alt card in Romania, nu vei avea posibilitatea sa faci automat o donatie pentru copii si mamele de la noi de acasa, noul card pe care regasesti siglele Unicredit si UNICEF este singurul care iti ofera aceasta posibilitate. Cardul va fi disponibil in toate sucursalele bancii incepand cu luna noiembrie.  Lunar, banca anunta posesorii de card ce suma a fost donata in numele lor, catre Unicef, in luna respectiva. Cu cat veti folosi mai mult acest card, cu atat mai multe maternitati din Romania vor fi ajutate. El este de debit sau de credit, la alegere, este sub sigla MasterCard, poate fi utilizat oriunde este afisata sigla MasterCard, iar pentru plata la comercianti nu se percepe nici un comision.”, se arata in mesajul postat de Andreea Marin Banica.

Mai multe detalii despre aceasta campanie poti afla direct de pe blogul vedetei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului