Vedete din Romania

Andreea Marin Banica, fericita dupa botez


Andreea Marin si sotul ei, Stefan Banica Jr, au petrecut duminica seara la Clubul Diplomatilor din capitala cu ocazia crestinarii primului lor copil, Ana Violeta. Desi fotografii revistelor de scandal au baricadat la propriu resedinta vedetelor, deranjand vecini si agitand spiritele pe tot parcursul zilei, evenimentul a fost unul reusit. Ceremonia religioasa s-a desfasurat intr-un cadru restrans in casa celor doi parinti. Asa cum Andreea a declarat pe blogul personal, principalul motiv a fost evitarea unui circ mediatic. Ne-am dorit un cerc restrans si sa facem aceasta ceremonie acasa nu pentru ca am fi pretiosi, ci pentru ca nu ne place circul si oricum am face, nu-l putem evita. Preotul nostru ne-a spus ca nu suntem nici pe departe primii, ca se obisnuieste si asta nu tine de “celebritatea” parintilor, e doar o chestiune de alegere, a spus acesta.

Petrecere pentru apropiati

In schimb, petrecerea organizata pentru apropiatii familiei Marin – Banica a avut loc la Clubul Diplomatilor din Bucuresti. Gazde perfecte, Stefan Banica a cantat le propriu de fericire iar Andreea a dansat alaturi de invitati. Am dansat pana in zori la botezul fiicei mele, ma dor talpile. Nu m-am mai simtit din liceu atat de bine si atat de tanara! Astea sunt momente frumoase pe care nu le uiti o viata: prietenii adevarati din nou cu totii laolalta, copiii nostri razand impreuna, muzica buna ridicandu-ne de pe scaune, o petrecere pe cinste!, a mai povestit Andreea.

Lansare oficiala maine

Chiar daca vedeta este numai de trei luni mama, aceasta si-a reluat activitatea. Andreea Marin a acceptat functia de director editorial la , o noua revista care va fi lansata oficial maine, pe 13 martie.

Blog personal

Andreea Marin Banica, in colaborare cu portalul acasa.ro a lansat pe 8 Martie un proiect special pentru impatimitii comunicarii pe Internet si totodata un dar dedicat de ziua lor utilizatoarelor portalului acasa.ro care doresc sa intre in contact cu ea. Andreea se alatura pentru prima data domeniului online, interactionand cu cititorii pe blogul andreeamarinbanica.acasa.ro . foto : //andreeamarinbanica.acasa.ro Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului