Vedete din Romania

#imagine #cosmetice #andreea marin banica

Andreea Marin Banica, imaginea unui brand international pentru 9 tari

Andreea Marin Banica reprezenta de mai multi ani imaginea unei companii de produse cosmetice in Romania si este primul om de televiziune din tara care devine imaginea pentru 9 tari a unui brand important.

Rezultatele obtinute in tara in urma acestei asocieri au determinat reinnoirea contractului pentru tara noastra de 5 ori, iar apoi, extinderea lui treptata si pentru alte tari, ajungand, astfel, la un numar de 9 teritorii pe care poate fi urmarit spotul TV cu Andreea Marin Banica.

Se pare ca aceasta are un profil atragator si pentru alte teritorii, intrucat reprezentantii companiei au preferat preluarea imaginii vedetei din Romania, in loc sa aleaga vedete locale.

"Prima surpriza a venit din partea Greciei, care si-a exprimat dorinta de a lucra tot cu mine. Apoi, pas cu pas, fenomenul s-a extins, si asta nu poate decat sa ma bucure. In unele dintre aceste teritorii fata mea nu era intocmai necunoscuta , intrucat Romania International a emis programul meu de sambata seara ani la rand, pe 5 continente.

In Grecia, de pilda, sunt foarte multi romani care ne urmareau si-mi scriau. Dar nu cred ca ei au avut un cuvant important de spus in aceasta alegere. Importante sunt vanzarile generate de o asociere de imagine si, probabil, atunci cand se organizeaza un focus grup, e pur si simplu o chestiune care tine de gustul majoritatii. Oamenilor le place sau nu le place o persoana, cred sau nu in mesajul transmis de ea, mai ales atunci cand e vorba de o figura necunoscuta in tara lor", a spus Andreea pentru acasa.ro.

Andreea a implicat compania pe care o reprezinta si in proiectele ei umanitare.

"Ce ma bucura foarte mult in aceasta colaborare este faptul ca aceasta companie a acceptat fara ezitare dorinta mea de a trece in contract faptul ca un procent important din venit imi doresc sa fie, an de an, donat catre UNICEF Romania . Asta inseamna ca avem de castigat impreuna si, totodata, ii ajutam si pe altii sa aiba o viata mai buna, fara ca aceasta sa fie o obligatie din partea noastra, dar avem bucuria sa putem face un bine pe masura ce evoluam", a adaugat ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului