Vedete din Romania

#tv #contract #andreea marin banica

Andreea Marin Banica nu a semnat cu Kanal D

Zvonurile despre semnarea unui contract cu postul TV Kanal D au fost infirmate de catre Andreea Marin Banica care a declarat ca nu a avut nici o discutie pentru o colaborare cu aceasta televiziune.

Andreea ar fi semnat un precontract cu sefii de la Kanal D pentru o emisiune de divertisment, conform cotidianului Cancan. Ea a fost fotografiata semnand un act la un birou in cladirea Anchor Plaza, in care are birouri si postul de televiziune.

Cotidianul a dat si detalii despre show-ul care ar urma sa fie prezentat de Andreea Marin Banica: "o emisiune al carui format este asemanator cu un show TV din Italia" care implica si "muzica anilor 50".

Fosta prezentatoare TV neaga insa orice colaborarare cu turcii de la Kanal D, cu care nu a discutat pana acum.

"Nici gand, si de aceasta data entuziastii paparazzi sunt pe langa subiect. Nu am discutat, nu am semnat nimic cu Kanal D si nici nu am un astfel de obiectiv, singura coincidenta este ca in cladirea in care ma aflam are si Kanal D birouri, pe langa alte zeci de firme. S-a mai vorbit jumtatate de an, cu ceva timp in urma, la fel de "bine documentat", despre semnarea mea cu Kanal D. Timpul v-a dovedit ca era un zvon fals, ceea ce se va intampla si acum", a declarat amuzata Andreea Marin Banica pentru Acasa.ro.

Afirmatia Andreei a fost intarita si de reprezentantii televiziunii. "Andreea Marin nu vine la Kanal D, nu sunt discutii in acest sens. Intalnirea ei din sediul Anchor Plaza a fost cu alte persoane", a spus pentru AgentiadePresaMondena.com Maria Popescu, PR Manager la Kanal D. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare