Vedete din Romania

#andreea marin banica #campanie umanitara

Andreea Marin Banica: "Nu ma vad vreodata in politica"

andreea marin banica lucreaza la un proiect finantat din fonduri europene pentru ajutarea mamelor din Romania, insa respinge categoric ideea implicarii in viata politica .

"Cred ca e mai bine pentru mine sa ma tin departe de politica desi exista si politicieni despre care eu stiu ca au facut si lucruri bune. Dar eu nu ma vad vreodata in politica, mai ales ca ceea ce lucrez pe diverse paliere imi cere acest statut de impartialitate", a declarat Andreea Marin Banica la B1TV, in emisiunea 100% cu Robert Turcescu .

Fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, Surprize" isi concentreaza acum eforturile pentru a ajuta mamele din Romania, aflate in dificultate.

"Sunt mame care nu isi permit sa mearga la un psiholog atunci cand au probleme pentru ca este un serviciu scump. Eu pornesc pe acest drum. Avem deja trei centre deschise in Bucuresti, Ploiesti si Cluj unde se ofera servicii gratuite de consiliere. Proiectul se intituleaza "Retea de sprijin si consiliere al mamelor aflate in dificulatate" si este un proiect derulat de fundatia mea in colaborare cu Fundatia Estuar, in cofinantare europeana", a explicat Andreea Marin Banica.

In cadrul proiectului, va fi lansat un site si o linie telefonica gratuita care sa ajute mamele.

Televiziunea nu mai este o optiune permanenta pentru Andreea Marin Banica. "Apar la televizor cand am o idee de promovat. Altfel fug. Sunt demodata in noua fata a televiziunii, scandaloasa si deschisa catre agresiv", a spus Andreea, in emisiunea lui Robert Turcescu.

"Datoria mea de om de televiziune este sa fiu si formator de opinie, sa tin cont si de partea educativa, nu sa las doar la mana publicului", Andreea Marin Banica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare