Vedete din Romania

#umanitar #carte #andreea marin

Andreea Marin Banica publica volumul "Pretuieste viata"

Andreea Marin Banica pregateste aparitia unei noi carti, "Pretuieste viata", un volum inspirational si umanitar de articole ale vedetei si apropiatilor ei.


O continuare fireasca a proiectelor umanitare desfasurate alaturi de UNICEF si in cadrul emisiunii „Surprize, Surprize” cartea are subtitlul "Un dar de intelepciune si experiente, sfaturi, interviuri, idei benefice si inspiratie pentru ca tu sa simti ca viata merita traita".

Cartea este coordonata de Andreea Marin Banica si reuneste articole semnate de personalitati ale lumii mondene, culturale, artistice sau medicale. Ea impartaseste in volum din experientele ei de viata ca femeie, om de televiziune si mama. "Fac aceasta carte cu drag, o tratez cinstit, cu sufletul si experienta mea si a unor oameni dragi mie incrustate invizibil pe fiecare pagina, va fi o carte pe care sa o simti prietena de pe noptiera ta, utila si cu o grafica menita sa-ti bucure ochiul."

Toate profiturile de pe urma cartii vor fi donate pentru finantarea unei campanii de prevenire a cancerului de col uterin . Pretuieste viata este dedicata de Andreea Marin Banica "femeilor si mamelor care merita un dar pentru spiritul lor, o carte care sa le ajute sa-si cunoasca drepturile si posibilitatile de a se inalta spre o viata mai buna, care-si doresc sa fie informate, educate, ingrijite, sanatoase, frumoase, sa-si respecte dorintele proprii, nu doar sa se aseze pe ultimul loc in familie, sa-si pretuiasca viata asa cum merita.”

Lansarea volumui va avea loc in cadrul celui de-al 15-lea targ de carte Gaudeamus , care se va desfasura in perioada 19-23 noiembrie. Aceasta nu este prima experienta editoriala a Andreei Marin. In 2001, ea a fost subiectul unei carti scrise de psihologul Alexandru Raducanu in seria Povestea Succesului.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare