Vedete din Romania

#andreea marin banica #divort andreea marin banica #andreea marin si stefan banica

Andreea Marin Banica s-a gandit la divort?

Fosta prezentatoare de televiziune, Andreea Marin Banica a facut o serie de declaratii surprinzatoare intr-un interviu si a abordat subiecte sensibile, precum neintelegerile dintre ea si sotul sau, Stefan Banica Jr. Mai mult, vedeta a explicat cum ar trece peste un eventual divort.

Toate aceste amanunte, pe care diva a ales sa le faca publice in paginile revistei Unica, au lasat suficient loc pentru speculatii.

Andreea Marin a sugerat ca si in familia sa, ca in oricare alte, au existat momente dificile care ar fi putut declansa actiunea pentru un divort.

"Cati dintre noi nu si-au iesit din fire in controversele din cuplu si au spus vrute si nevrute la un moment dat, gandindu-se la extreme?, a declarat Andreea.

Cat priveste o eventuala despartire, fosta prezentatoare TVR spune ca nu se sperie de aceasta iopteza, chiar daca nu si-ar dori sa treaca prin acest episod.

"Privesc mult mai detasata acest subiect in a doua mea viata ca familista. Am pornit la drum cu dragoste si cu toata daruirea, dar un divort nu ar fi ceva ca sa ma darame, chiar daca nu mi-l doresc", a subliniat "Zana".

Sursa foto : vebidoo.de
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului