Vedete din Romania

Andreea Marin Banica se intoarce din Niger

Andreea Marin Banica revine in tara cu noutati din Niger, ea va ateriza la Bucuresti maine la ora 14.30 dupa o saptamana de experienta Africana, informeaza blogul personal al vedetei.

Andreea Marin Banica se afla intr-o vizita in Africa Centrala, mai precis in Niger, pentru a prezenta imagini cu copiii defavorizati, la gala UNICEF , ce va avea loc sambata, la TVR 1, incepand cu ora 20.15.

Vedeta a marturisit in interviul acordat revistei "TV mania" ca si-a luat toate precautiile necesare pentru aceasta calatorie exotica, respectiv patru vaccinuri impotriva bolilor locale, povesteste Compact.

De altfel, Andreea nu se afla pentru prima data pe continentul african. Prezentatoarea a mai fost in Kenya si Tanzania , in 2001, cand a realizat documentarul " Kilimanjaro 2001".

"Atunci a fost un drum initiatic, as putea spune, care a schimbat mult in mine ca om. Am fost prima jurnalista romanca ce a ajuns pe Uhuru Peak, Acoperisul Africii, la aproape 6.000 de metri altitudine. Acum vrem sa aratam de la fata locului si situatia copiilor mai putin norocosi decat ai nostri, ca pe o lectie de viata pe care trebuie sa o cunoasca toti romanii", a declarat Andreea Marin.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului