Vedete din Romania

#depresie #psiholog #andreea marin banica #depresie postnatala #stefan banica jr

Andreea Marin Banica: Stefan a mers cu mine la psiholog

Andreea Marin Banica a povestit cum a mers la psiholog la insistentele sotului ei atunci cand a fost cuprinsa de depresia postnatala.

Fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, Surprize" spune ca intelege situatia care a dus la moartea Madaline Manole, cantareata neavand insa parte de ajutor specializat.

"Cand Madalina Manole a murit, am constientizat ca ea a trecut, probabil, printr-o situatie similara cu a mea, numai ca eu am avut oameni langa mine care m-au ajutat. Cel mai mult m-a ajutat sotul meu. Stefan a mers cu mine la psiholog.

Banuiesc ca oricarui barbat ii este greu sa-si inteleaga femeia cand aceasta este nefericita . Poate sa inteleaga ca nefericirea ei e un repros la adresa lui. Stefan a trecut peste aceste sentimente si a inteles ca trebuie sa mearga cu mine la psiholog. Fara el nu m-as fi dus", a marturisit Andreea Marin Banica in emisiunea "Sinteza Zilei".

Andreea Marin Banica a mai explicat ca depresia este o boala care poate afecta pe oricine.

"Cei care o judeca aspru pe Madalina Manole pentu faptul ca s-a sinucis, sau pe altii, ar trebui sa fie mai atenti cu propria persoana. Depresia este o boala care ne paste pe toti, saraci sau bogati", a mai spus sotia lui Stefan Banica Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului