Vedete din Romania

#Andreea Marin criticata #Andreea Marin Irak #andreea marin

Andreea Marin, criticata de fani! Ce spune vedeta

Andreea Marin este apreciata pentru postarile sale in mediul online. Recent insa, vedeta a reusit sa atraga criticile fanilor dupa ce dupa ce a publicat o fotografie.


Andreea Marin s-a fotografiat atunci cand a fost in vizita in Irak, la militarii romani aflati in misiune la acea data. “Buna dimineata! Azi e o zi-provocare pentru mine, dar uneori si la razboi se merge cu zambetul pe buze. Foto: odinioara, in Irak. Sa ne fie ziua buna tuturor!”, a scris sotia fizioterapeutului Tuncay Ozturk ieri la descrierea imaginii de pe Facebook.



Prietenii ei virtuali au comentat: “Doamne fereste, Andreea! Razboiul arata ca noi oamenii nu ne-am maturizat inca! La razboi... ca la razboi”.. sau “Dupa interventia americana nu stiu cati oameni si copii mai pot sa zambeasca in aceasta tara! Sigur ca zambetul e cel mai frumos cand ai in spate liniste si siguranta!". “Stau si ma gandesc , de ce nu esti pe front ...adica in adevaratul sens”.

“ Cu zambetul pe buze la razboi? Serios? Zambind de ce? Ca te duci intr-o tara pe care nu o cunosti, contracost ca sa asiguri “pacea”? Ca e posibil sa trebuiasca sa ranesti sau sa omori oameni? Ca e posibil sa ti se intample asta tie? Trecand peste discutiile interminabile in legatura cu cauzele conflictului si ce cauta soldatii romani acolo, aceasta afirmatie mi se pare total inadecvata si asta ca sa fiu politicos in exprimare ... “.

Andreea Marin le-a raspuns celor care au criticat-o: “E o metafora!”.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare