Vedete din Romania

#andreea marin #Tuncay Ozturk #vedete intern #casatorie Andreea Marin

Andreea Marin, dezvaluiri intime despre nunta cu Tuncay si divortul de Banica Jr.

Andreea Marin a risipit, in sfarsit, toate incertitudinile care planau asupra relatiei sale cu Tuncay Ozturk sau a motivului pentru care a ales sa-i devina sotie, dupa doar cateva luni de relatie. De asemenea, "Zana" a facut lumina si in ceea ce priveste locatia si modul de desfasurare a nuntii cu turcul si nu a ezitat sa ofere presei si cateva detalii suculente legate de viata intima alaturi de alesul vietii ei.

Divortul de Stefan Banica a bagat-o in depresie. Tuncay a fost "leacul"

Ieri, in emisiunea Wowbiz de la Kanal D, Andreea Marin si-a deschis sufletul in fata telespectatorilor si a povestit detalii intime legate de viata alaturi de Tuncay, dar nu inainte de a mentiona si momentele grele, "de cumpana", prin care a trecut dupa durerosul divort de Stefan Banica Jr., cu care a fost casatorita 7 ani si impreuna cu care are o fetita superba, Violeta.

"Acumulasem mai multe kilograme si aveam o stare negativa permanenta. Oricat as fi dormit, ma trezeam obosita, fata nu arata bine, ce sa mai... Nu mai spun de starea interioara. Am urmat mai multe cure de detoxifiere, apoi am inceput sa-i indepartez pe cei care nu-mi erau prieteni si m-am inconjurat numai de persoane pozitive. Una dintre acestea e chiar sotul meu, Tuncay”, a povestit "Zana", cu o sinceritate dezarmanta.


 

Nunta cu Tuncay, intr-o comuna din Romania

La doar cateva luni dupa ce turcul i-a vindecat sufletul dupa incheierea unuia dintre cele mai dureroase momente din viata ei, "Zana" a decis sa-i devina sotie. Discretia cu care a organizat nunta a fost la fel de surprinzatoare precum vestea ca a devenit doamna Ozturk, informatie dezvaluita de insusi protagonistii acestei povesti de dragoste, pe paginile lor de Facebook.

Vedeta a dezvaluit ca nunta a avut loc in Branesti si a descris simplitatea care a invaluit acest moment emotionant din viata lor: "Am facut cununia intr-un sat unde am gasit oameni frumosi, oameni discreti. A fost o intamplare, dar ne-a placut mult satul, locul acela si am zis de ce nu. Martori au fost doar sora mea si sotul ei. Ne-am dorit simplitate. Verighetele le-am luat de la Roberto Bravo, un brand turcesc. Le-am comandat, au venit, totul discret, exact asa cum ne place noua. Ne-am dorit ca sentimentele noastre sa fie cele mai importante.

Nimeni nu a filmat nunta asta, avem doar cateva fotografii facute de cei de acolo, la rugamintea noastra. Dupa am sarbatorit in familie, simplu si frumos. Noi nu ne-am propus sa facem ceva special si nu am vrut sa atragem dupa noi echipe de filmat. Doream sa ne amintim de acest moment frumos care sa ne apartina doar noua."



Zana si in bucatarie. Supa de linte, preferata sotului

De cand s-a indragostit de Tuncay si a redescoperit iubirea, Andreea Marin s-a transformat intr-o gospodina desavarsita. Potrivit propriilor declaratii, a adoptat un stil de viata mai sanatos, atat alimentar, cat si emotional. Vedeta a marturisit ca incearca sa elimine orice energie negativa din viata ei si ca, mai nou, adora sa gateasca si sa-si rasfete sotul cu o multime de preparate cu specific turcesc. "Supa de linte ii place mult sotului meu, e sanatoasa, m-am indragostit de ea la prima vedere si ma axez pe supe si ciorbe pentru ca incerc sa evit carnea".



Casnicia nu i-a schimbat deloc


Casatoria cu Tuncay nu a pus presiune asupra relatiei dintre ei si nici nu a produs schimbari majore in viata lor de cuplu. Chiar daca parea sa fi fost facuta din impuls, casnicia cu turcul a fost cea mai buna alegere facuta de "Zana": "Dupa ce ne-am casatorit, nu s-a schimbat nimic. Dragostea dintre noi, faptul ca suntem un trio, faptul ca el a lasat toata viata lui de dinainte si venind aici pentru mine, eu am inteles ca vreau sa fiu cu el, pur si simplu. Atunci am spus DA, fara nicio ezitare. Eu chiar pretuiesc viata, fac ceea ce simt si vreau sa simt fericirea deplina", a marturisit vedeta in cadrul aceleiasi emisiuni.

Citeste si:

Michael Schumacher,  aruncat in aer la o distanta de 10 metri dupa impact - Noi dezvaluiri in cazul accidentului

Stii cum o cheama in buletin pe Lady Gaga? Stefani Joanne Angelina Germanotta! Iata ce nume au, in realitate, vedetele

 


Sursa foto: Sfm.md

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului