Vedete din Romania

Andreea Marin i-a lasat surorii ei casa

Andreea Marin i-a cedat surorii ei, Cristina , apartamentul din zona Aviatiei, in care locuia pana de curand. In prezent, Zana Surprizelor sta cu Stefan Banica jr ., in apartamentul lui din zona Unirii.

Andreea Marin este sigura ca relatia ei amoroasa cu Stefan Banica jr. este de viitor. Altfel nu s-ar explica gestul pe care l-a facut recent. De cand s-a mutat cu Banica in apartamentul acestuia din zona Unirii, Andreea i-a cedat surorii sale, Cristina, fosta ei locuinta.

Pana de curand, Andreea locuia intr-un apartament dintr-un bloc de cinci etaje din zona Aviatiei. Nu singura, ci alaturi de sora ei, Cristina, care avea grija de treburile casei cat timp vedeta lipsea. De cand s-a mutat cu Banica, locuinta din Aviatiei este folosita de Cristina si de logodnicul ei, cu care obisnuieste sa se afiseze pe la mai toate evenimentele mondene.

VANATA DE PAPARAZZI

Andreea Marin mai are o locuinta in comuna Telega, din judetul Prahova , mai exact o vila pe care a construit-o in urma cu cativa ani. In aceasta casa ea a organizat o petrecere in cinstea zilei de nastere a lui Stefan Banica Jr. Dar casa cu pricina are istorie. La balconul vilei, Andreea a fost in urma cu un an fotografiata de paparazzii unei reviste, in pijama, dupa o noapte petrecuta cu un domn misterios.

FAMILIE DE VEDETE

Andreea a incercat sa o familiarizeze pe Cristina cu lumea mondena. A purtat-o pe la mai toate evenimentele, au calatorit impreuna in Franta, cu ajutorul lui Ion Tiriac, si chiar au filmat o reclama impreuna pentru o vopsea de par .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului