Vedete din Romania

#Andreea Marin viata #Andreea Marin marturisiri #andreea marin

Andreea Marin, in cumpana: "A trebuit sa ma descurc singura"

In spatele zambetului contagios al Andreei Marin nu se ascunde chiar o viata linistita! Andreea Marin marturiseste ca a trecut prin multe cumpene!

“Am avut cumpene in viata, unele foarte dificile. Am incercat sa ma descurc singura, dar nu oricine are aceasta posibilitate”, a mai spus Zana.

Zana a fost greu incercata inca din copilarie, cand si-a peirdut mama.

”Cred ca aceasta dorinta a mea de a face bine vine din urma, de la parintii mei, care m-au invatat sa impart ceea ce viata imi daruieste. Tatal meu e omul pe care-l vad ca pe un inger. Mama a fost langa mine doar noua ani, din pacate. Dar nu i-am uitat nici acum mana calda pe frunte, caldura, feminitatea”, a marturisit Zana, conform libertatea.ro.  

De-a lungul timpului, pe langa cele doua sarcini extrauterine, in urma carora era sa-si piarda viata, in trecut, Andreea a avut si probleme medicale cu spatele. Acestea si-au gasit, rezolvarea, intr-un final, la o clinica din Turcia, acolo unde de altfel l-a cunoscut si pe fostul sau sot, fizioterapeutul Tuncay Ozturk. in urma cu mai bine de un an, Andreea isi pierdea si tatal, cel care s-a ocupat singur de cresterea sa si a Cristinei, sora sa, de cand ea avea doar noua ani. Atunci, mama sa isi pierdea viata in urma unui teribil accident de masina. Femeia a incercat sa o salveze pe Andreea, aruncandu-se ca un scut protector asupra sa, in momentul impactului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare