Vedete din Romania

#andreea marin #Pretuieste Viata #scandal Andreea Marin #Andreea Marin TVR #vedete intern

Andreea Marin, in razboi cu seful TVR. Vedeta vrea sa ia masuri in fata instantei

Andreea Marin si directorul TVR, Stelian Tanase, au intrat intr-un adevarat razboi. Dupa ce vedeta si-a prezentat demisia de la emisiunea "Pretuieste viata", pe motiv ca angajatii sai nu au mai fost platiti de cateva luni, directorul TVR o contrazice pe "Zana" si sustine ca aceasta a parasit show-ul din cauza banilor.

Directorul TVR a dezvaluit ca Andreea Marin a plecat deoarece nu i-a convenit noul buget alocat emisiunii.

"Cand am decis sa diminuam cheltuielile TVR, am luat la rand emisiunile cele mai costisitoare si am negociat. M-am uitat si pe contractul Andreei si i-am propus o diminuare a bugetului ei de la 30.000 de euro pe saptamana la 12.000 de euro plus publicitatea. Dupa aceasta discutie, eu am plecat la Paris si, la revenire, am aflat ca doamna Marin a dat declaratii ca nu mai lucreaza cu noi”, a marturisit Stelian Tanase.



Andreea Marin infirma si ameninta cu instanta

Andreea Marin a negat vehement declaratiile lui Stelian Tanase si a precizat ca fostul sau sef minte.

"Ma deranjeaza ca se vehiculeaza, prin anumite persoane sau surse, tot felul de neadevaruri privind bugetul urias de care ar fi beneficiat "Pretuieste Viata!" sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizarii unei asemenea productii, negociat si convenit, ca in orice contract. Astfel de insinuari, ca si cele cu privire la pretinse reduceri de bugete sunt tendentioase si ma mira ca domnul Stelian Tanase sa fi facut astfel de afirmatii care nu au nicio baza reala. Ele nu sunt menite sa faca altceva decat sa afecteze reputatia si imaginea echipei mele si a mea ca profesionist, cladite cu atata munca, studiu si seriozitate in ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am sa o fac pe cale legala", a declarat Andreea Marin.

Oficialii TVR fac declaratii care se bat cap in cap

In timp ce Stelian Tanase a declarat ca nu exista restante in ceea ce priveste salariile angajatilor, directorul de programe al TVR, Irina Radu, a confirmat ca exista unele restante financiare la colaboratorii Andreei Marin, in jur de 15% din suma datorata. Tot Irina Radu a precizat ca emisiunea "Pretuieste viata" nu a atins audientele asteptate.

"Problema s-a pus astfel: ca manager, ce alegi intre o emisiune in care investesti o mie de euro si care aduce rating de 1-2 puncte si o alta cu zeci de mii de euro investitie, care obtine doar putin peste 3 puncte de rating?", a declarat Irina Radu.

Citeste si:

3 dovezi ca Bianca Dragusanu si Adrian Cristea nu s-au despartit vreodata

Barbati celebri din Romania care refuza sa-si recunoasca copiii din flori

Sursa foto: bzc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare