Vedete din Romania

#Andreea Marin Stefan Banica Jr #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin, marturisiri despre relatia cu Stefan Banica Jr

Andreea Marin a fost intotdeauna o fire discreta in ceea ce priveste viata ei personala. In urma cu doi ani, vedeta s-a despartit de sotul sau, Stefan Banica Jr, perioada foarte grea, mai ales ca l-a iubit enorm.


Intre timp, Andreea a cunoscut un alt barbat, iar acum este foarte fericita in bratele sale, chiar daca diferenta de varsta intre ei este una destul de mare. Pentru ca a trecut peste momentul divortului de Stefan Banica Jr, Andreea Marin a vorbit pentru prima oara despre relatia pe care o are cu fostul sau partener de viata.

Despartirea a fost grea atat pentru ei doi, cat si pentru Violeta. „intr-o situatie de divort, cei doi parinti, indiferent de problemele dintre ei, trebuie sa puna pe primul plan copilul. si noi am facut asta, fiind, practic, amandoi alaturi de ea, facand-o sa simta iubirea noastra in egala masura. I-am diminuat mult problema de viata inevitabila, astfel incat astazi aceasta nu mai exista, pur si simplu. Felul in care eu i-am explicat odinioara Violetei nu-mi aduce aminte de lucruri placute si n-as vrea sa vorbesc despre asta... E un moment dureros din viata parintelui. Violeta a trecut peste asta fara nicio problema. in prezent chiar suntem amandoi fericiti ca am gasit maturitatea necesara, pentru ca lucrurile acestea nu le inveti la vreun curs, care ne-a dus catre solutiile bune”, a declarat Andreea Marin pentru „ring”.

„Eu incerc o sanatoasa separare. Cred ca e firesc sa fie asa, pentru ca pe mine nu ma intereseaza ce se intampla acasa la tati, dar ma intereseaza evolutia si viata copilului meu. Deci, vorbim despre ce a facut ea, cum s-a jucat ea, ce a descoperit ea, dar in rest nu ma intereseaza alte detalii. E si firesc, e o discretie pe care si eu mi-o doresc in egala masura. Nu mi-as dori ca altcineva din afara casei mele sa puna intrebari despre ce se intampla in casa mea si nici eu nu o fac. in prezent chiar suntem amandoi fericiti ca am gasit maturitatea necesara pentru Violeta", a mai spus "Zana".

"Violeta l-a acceptat pe Tuncay fara nicio problema. El are in general un talent special in a se apropia de copii. in familia lui are trei nepoti de la una dintre surori si trei de la cealalta si sunt foarte mici sau cam de varsta Violetei. Are o experienta mare in a se juca impreuna cu ei, inventeaza jocuri, e deschis, el e o fire foarte vesela, de altfel si asta a dus imediat la dragoste la prima vedere intre ei. si a fost un argument foarte important pentru mine. Daca nu s-ar fi intamplat astfel, eu nu m-as fi recasatorit  oricate sentimente as fi avut fata de el ca barbat".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare