Vedete din Romania

#Andreea Marin emisiune #andreea marin

Andreea Marin revine pe micile ecrane

Dupa o lunga pauza, Andreea Marin revine pe micul ecran. Realizatoarea TV va prezenta o noua emisiune la TVR, postul care a consacrat-o. Show-ul se va numi "Nu exista nu se poate" si va fi o emisiune despre oameni.

„E despre oameni adevărați, în toată puterea cuvântului. De astfel de oameni care să ne motiveze să ieșim din această zonă de umbră și deznădejde accentuată de pandemie avem nevoie! Oameni pentru care… nu exista nu se poate! Care află calea spre lumină și rezolvare, orice ar fi, se încăpățânează să vadă un licăr chiar și în cel mai aprig întuneric, oameni care pot când alții spun nu, oameni care sfințesc locul oriunde ar fi, fie că ajută alți oameni sau gătesc bine, curăță și spală imaculat, clădesc cu mâinile lor ceva durabil stârnind uimirea celorlalți, gândesc idei pentru alții de neimaginat, schimbă paradigme și idei preconcepute, oameni ca mine, ca tine, dar cu un strop de nebunie în plus, care-i scoate din mulțime.

Oameni care nu s-au născut să devină geniali, dar au venit aici, printre noi, să lase ceva bun în urma. Oamenii potriviți la locul potrivit. Pe ei îi caut, să-i arăt lumii acoperite de aripa blazării, care are nevoie de motivație acum ca de aer, că se poate merge înainte. Îi caut să ne arate cum pot ei ce noi nu putem, cum văd ei ce noi nu vedem, unde găsesc în ei resurse să spună da, atunci când pentru restul lumii răspunsul este nu”, a spus Andreea Marin despre emisiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare