Vedete din Romania

#sutien Andreea Marin #tinuta Andreea Marin #andreea marin

Andreea Marin, tinuta indecenta! De ce a sters mesajele in care fanii o criticau

Andreea Marin starneste din nou controverse. Fosta Zana s-a prezentat la un eveniment imbracata intr-o bluza transparenta si cu sutienul la vedere. Diva nu a ezitat sa posteze imagini cu tinuta sa pe contul sau de Instagram.

Prietenii virtuali au reactionat imediat. Unii dintre acestia au criticat-o dur, iar diva le-a sters mesajele. Mai mult, aceasta le-a transmis fanilor ca accepta doar comentarii constructive.

"Parerile trebuie exprimate intr-un fel acceptat pe pagina mea. Aceasta ramane. Fiecare om isi stabileste regulile comunicarii pe propria pagina. Criticile sunt parte din viata mea. Le accept pe cele spuse intr-un mod constructiv sau cu un ton… corect, sa-l numim asa. Faptul ca avem pareri diferite nu ma deranjeaza", a scris Andreea Marin intr-un comentariu.

"Parerile sunt diferite si cine posteaza trebuie sa fie constient ca mai sunt si critici cine nu poate accepta sa nu posteze. Si cum am mai spus dar ai sters arati super, dar arati cam mult", i-a scris un fan, potrivit libertatea.ro.

Tu ce parere ai despre tinuta Andreei Marin?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului