Vedete din Romania

#turcia #andreea marin #design interior #locuinta #casa #stiluri

Pasiunea secreta a Andreei Marin

Realizatoarea TV Andreea Marin a petrecut cateva zile in Turcia, unde a participat la un schimb de experienta cu mai multi jurnalisti turci. La intoarcerea in tara, vedeta s-a aratat fascinata de decoratiunile turcesti, motiv pentru care s-a gandit la a da viata unei pasiuni mai vechi: designul interior.

Una dintre pasiunile ascunse ale Andreei Marin sunt decoratiunile interioare. Vedeta a facut aceasta dezvalurire la intoarcerea din Turcia. Fosta Zana a Surprizelor a marturisit ca a decorat ea insasi vila in care locuieste.

"In Turcia am fost impresionata de decoratiuni, mai ales ca designul interior e una dintre pasiunile mele. La mine acasa se imbina stilurile minimalist, modern si clasic, pe care le-am vazut si la Palatul Dolmabahce, unde sunt obiecte care imi amintesc de Palatul Versailles”, a declarat Andreea Marin.

Potrivit ziarului "Ring", fosta prezentatoare a afirmat chiar ca va investi intr-o firma de decoratiuni interioare, insa inainte de a face acest lucru vrea sa absolve o scoala de profil.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului