Vedete din Romania

#mihaela radulescu #andreea marin #stefan banica jr #iulia albu #transformare Andreea Marin #scandaluri Andreea Marin

Andreea Marin, "Zana" care s-a transformat in scorpie

Odata cu intrarea in mariajul cu cantaretul Stefan Banica Jr, viata Andreei Marin s-a schimbat complet. Fosta "Zana" a Surprizelor a renuntat, pentru dragostea artistului, la viata sa publica, dedicandu-se complet familiei, dar si activitatilor umanitare.

Prima iesire din decorul idilic

In primii ani de mariaj, Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au tinut departe de ochii lumii viata privata.

Totusi, un razboi tacit mocnea in familia Banica, din momentul in care fosta sotie a artistului, realizatoarea TV Mihaela Radulescu, a facut cateva dezvaluiri despre escapadele amoroase ale acestuia, afirmand, totodata, ca mariajul celor doi nu va fi unul de durata.

Incet-incet, lucrurile intre cele doua rivale au degenerat, iar Andreea Marin a renuntat la discretia ce o caracteriza, atacand-o si ea dur pe Mihaela Radulescu, cele doua declarandu-si din acel moment un razboi public.


Casnicia cu Stefan Banica, un tur de forta

Comportamentul Andreei Marin avea sa se schimbe si mai mult pe parcursul casniciei cu Stefan Banica Jr.

Dupa momentul Mihaela Radulescu, a urmat un altul, anul trecut, la Gala Premiilor VIP, unde Andreea Marin a aratat inca o data ca poate lua atitudine, lasand la o parte imaginea de femeie perfecta.

De aceasta data, tinta Andreei Marin a fost Adriana Nicolae, care, insarcinata fiind, a declarat in presa ca tatal copilului sau este o persoana celebra, care poarta numele de Jr.

Presa a speculat imediat ca ar fi vorba despre Stefan Banica. Pentru ca atacurile mass-media continuau, in momentul in care a intalnit-o, Andreea Marin a intrebat-o public pe Adriana daca sotul sau este tatal copilului. Momentul a fost unul de stupoare, tinand cont ca fosta "Zana" nu a mai recurs niciodata la un astfel de gest.

Andreea Marin devine din ce in ce mai acida

Toate aceste momente nu au fost decat un prim pas in schimbarea totala a Andreei Marin. Odata cu anuntarea divortului de Stefan Banica Jr, Andreea a inceput sa pozeze in femeia puternica, care nu se teme de nimic. Relatia celor doi parea una destul de surprinzatoare pentru doi oameni despartiti. Presa a speculat chiar ca divortul nu ar fi decat o strategie de promovare a celor doi.

Insa, la scurt timo, lucrurile aveau sa confirme ca nu este vorba despre asa ceva. Andreea Marin s-a afisat alaturi de noul sau iubit, iar la cateva luni, Stefan Banica Jr avea sa confirme si el ca traieste o poveste de dragoste cu cantareata Lavinia Parva, cu care presa l-a mai surprins si in anul 2011.

 Nici Stefan Banica n-a scapat de furia "Zanei" 

De asemenea, nici Stefan Banica Jr nu a ramas neatins de furia Andreei Marin. Aceasta a dat de inteles, in cadrul unui interviu recent, ca nu infidelitatea a facut-o sa se desparta de Stefan Banica, ci agresivitatea acestuia. "Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru ca ai un omulet alaturi. [...] Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate. Pentru violenta domestica nu exista scuze. Nu s-a intamplat doar o data. La orice varsta poti sa iti refaci viata", a declarat Andreea Marin.

Din acest moment, Andreea Marin  a reactionat din nou vehement si destul de agresiv, mai ales la adresa noii partenere a fostului sau sot. Ea a declarat raspicat ca Lavinia Parva  nu poate fi un model pentru fiica sa.

 "Eu nu stiu nimic despre fata asta. Nu stiu daca poate sa fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a facut ceva in viata, care are ceva in cap. Nu cred ca poate sa fie un model pentru copilul meu. Sa socoteasca lumea, avand in vedere ce se stie despre ea. Nu stiu daca e un model sau nu", a declarat Andreea Marin la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Atacul Andreei Marin asupra celor din jur

Toate aceste intamplari par sa isi fi pus amprenta din ce in ce mai tare pe comportamentul fostei "Zane", care, in ultima perioada, nu mai accepta ca nimeni sa o critice sau sa isi dea cu parerea despre ea. Cel mai recent exemplu este incidentul cu sotia designerului Mihai Albu, Iulia, care a spus despre vedeta ca este prost imbracata. Daca altadata, Andreea Marin ar fi trecut destul de usor peste astfel de afirmatii, acum "Zana" a reactionat dur si intr-o maniera ironica.



"Tare suparata sunt! O sa-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma ca asa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozeaza in om serios, dar degeaba te primeste el in atelierul lui impresionant, facut doar sa-ti imbete privirile si sa profite de naivitate, sa iti arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac ca muncesc cu pricepere... acum stiu cum sta treaba, de fapt! Produsul finit pe care ti-l livreaza cu mandrie e de fapt o gentuta amarata facuta in China, pielea nu e piele, nu poti pacali un specialist.  Gata, dau de pamant cu el si trag obloanele! Vroiam sa fiu diva si uite ce-a iesit! Mai bine aveam in mana o ... gaina, maestre! Rusine, rusine, rusine, de trei ori!!! M-ati jignit, iar pentru rusinea adusa nu las lucrurile asa: va sterg definitiv din lista mea de prieteni!", a scris Andreea Marin pe Facebook.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare