Vedete din Romania

#andreea raicu #nunta #tudor chirila #roxana voloseniuc # buchet mireasa

Andreea Raicu a prins buchetul la nunta Roxanei Voloseniuc

Frumoasa vedeta a fost prezenta la nunta prietenei sale foarte bune, Roxana Voloseniuc, redactor-sef la revista Elle Romania. Si nu doar atat, Andreea a si prins buchetul aruncat de mireasa...

Sambata aceasta, roxana voloseniuc si Alex Popescu , managerul clubului Gaia, s-au casatorit. Petrecerea a fost una de doua ori mai importanta, avand in vedere ca cei doi au hotarat sa organizeze in acelasi timp si botezul fiului lor. Nasii de botez au fost Andreea Raicu si Razvan Ionescu.

Momentul care a reprezentat deliciul celor prezenti a fost insa faptul ca Andreea Raicu a prins buchetul aruncat de mireasa.

Nu se stie inca daca si Tudor va face pasul si o cere in casatorie, insa vedeta anuntat a doua zi dupa nunta, pe profilul de Facebook, ca pregateste o surpriza de proportii pentru fanii sai...

Andreea a fos insotita la nunta de iubitul ei Tudor Chirila, iar printre alti invitati de seama mai putem enumera pe Amalia Nastase , Vladimir Cohn, Dinu Pescariu sau Letitia Beraru .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare