Vedete din Romania

#andreea raicu #calatorie #new york

Andreea Raicu a revenit dupa 20 de ani la New York

Andreea Raicu a calatorit in urma cu cateva zile la New York. Vedeta de la Prima TV a marturisit pe blogul sau ca a revenit in orasul american, dupa 20 de ani de la prima vizita pe care a facut-o cu parintii.

"Am revenit in orasul vizitat impreuna cu parintii mei in urma cu 20 de ani...Da, pare ciudat...La cat am calatorit cum de m-am reintors dupa 20 de ani?...nu stiu...am fost la Los Angeles, Las Vegas, Boston, dar nu la New York. Cand am ajuns deasupra orasului m-am lipit din nou de geam si am avut aceeasi bucurie ca prima data. Aceleasi piscine si case frumoase pe care le-am vazut si atunci...M-am reintors cu atata drag...am retrait fiecare clipa petrecuta cu mama si tata la New York... Intr-un fel ma bucur ca am revenit dupa atata timp...am savurat fiecare moment altfel", noteaza Andreea pe blog.

Andreea Raicu este din aceasta toamna gazda unei emisiuni la Prima TV, Fata de la tara. Gina Pistol, Dana Savuica , Dan Bordeianu , Mihai Mitoseru , Marcel Pavel si Smiley sunt cele sase vedete care au pornit in cautarea fetelor frumoase din zonele rurale, pe care vor sa le aduca de pe ulita satului sub reflectoarele podiumurilor din Capitala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare