Vedete din Romania

Andreea Raicu critica emisiunile de divertisment

Moderatoarea emisiunii “Megastar” de la Prima TV este din ce in ce mai nemultumita de oferta programelor de televiziune din Romania. Prezentatoarea a tras concluzia ca modalitatea cea mai buna de a incheia o zi este cititul si nicidecum vizionarea unui show de divertisment.

Desi este chiar ea om de televiziune si lucreaza in acest domeniu de cativa ani buni, Andreea Raicu nu isi ascunde nemultumirea si comenteaza, in calitate de telespectator , invitatii, subiectele si moderatorii altor posturi Tv, povesteste Ziarul.

Vedeta a postat, ieri, pe blogul ei parerea, nefavorabila, despre "o emisiune in care niste danseaza fara nicio legatura cu nimic, un videoclip care si acum cinci ani ar fi fost lipsit de sare si piper, doi invitati care nu spun nimic si un moderator probabil plictisit de tot ce e in jurul lui".

“Stau pe canapea si ma uit siderata la televizor. Intr-o emisiune niste majorete danseaza fara nici o legatura cu nimic, un videoclip care si acum 5 ani cred ca ar fi fost lipsit de sare si piper”, a postat aceasta pe blogul sau .

Desi Andreea nu a precizat numele show-ului cu pricina, criticile sale erau adresate in calitate de telespectator si nu de om de televiziune. Se poate deduce ca este vorba de Un show pacatos al lui Dan Capatos, care i-a avut invitati, marti seara, pe Dinu Maxer si logodnica lui, Deea. Cei doi si-au prezentat videoclipul, precum si planurile de nunta.

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului