Vedete din Romania

#andreea raicu #paparazzi #tabloid

Andreea Raicu critica presa tabloida: "Exista o limita?"

Andreea Raicu a criticat dur paparazzi romani si presa tabloida din Romania. Prezentatoarea TV a publicat pe blogul personal o critica la adresa presei intitulata "Sacalii ataca".

"Setea aparatelor de fotografiat care imortalizeaza durerea oamenilor e nimicitoare. Nu inteleg ce suflet trebuie sa ai sa sfasii in asa fel un om care se zbate de durere . Erau ca niste sacali care s-au naspustit asupra unui animal care zacea in sange fara putere", a scris Andreea Raicu, fara sa dea detalii despre incidentul care i-a provocat dezgustul.

Reactia Andreei ar putea fi insa provocata de modul in care a fost prezentat la TV scandalul dintre parintii Madalinei Manole si Petru Mircea.

"Pana unde se merge din dorinta de a avea cele mai bune poze cu omul chinuit de durere? E lupta pentru cele mai bune cadre de pus pe prima pagina. Personajul sa fie cat mai bine prins in toata suferinta lui. Fiecare lacrima, fiecare grimasa, toate sa fie acolo in aparat. Ce suflet sa ai sa faci asta???", a continuat Andreea Raicu.

Vedeta de la Prima TV spune ca nu ia partea nimanui in scandaluri, insa este emotionata de oamenii care sufera si sunt exploatati de presa.

"Exista o limita? Nu cea a bunului simt care a fost demult depasita. Unde se opreste? Sau nu se opreste niciodata? Nu tin partea nimanui in niciun scandal. Nu ma intereseaza, dar respect suferinta oamenilor care pur si simplu sunt abuzati ",  a mai scris Andreea Raicu pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare