Vedete din Romania

Andreea Raicu este asteptata cu mancarea calda

Andreei Raicu a declarat ca viata ei de cuplu decurge precum cea a unei perechi obisnuite, chiar daca iubitul ei este o vedeta a muzici rock si ea una din cele mai frumoase femei din showbizul autohton. “Dincolo de faptul ca suntem persoane publice, suntem doi oameni obisnuiti , deci si relatia noastra e una normala. Din pacate, nu apucam sa stam mult impreuna, de obicei amandoi ajungem acasa seara. Treburile in casa le impartim, dar de gatit se ocupa mai mult Tudor” a recunoscut vedeta in ultimul numar Liberatea.

Tudor este mai priceput

“E mai inventiv si mai priceput decat mine, stie sa faca de toate si uneori improvizeaza. Deseori ma asteapta cu masa pusa”, a mai povestit Andreea. Vedeta de la Prima, care maine, 1 martie, isi va relua locul pe sticla cu un nou sezon din “ Megastar ”, locuieste cu iubitul ei intr-un apartament inchiriat, dar peste cateva luni se va muta in noua ei casa.

Casa noua

“Sper ca in toamna sa pot face asta. Acum lucrez cu arhitectul la finisaje , constructia a fost deja ridicata. Mai ramane sa amenajez interiorul cat mai aproape de ceea ce imi doresc”, a adaugat vedeta etuziasmata. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului