Vedete din Romania

#andreea raicu #botox #regim vegetarian

Andreea Raicu: "Este foarte important ca in viata sa avem echilibru"

Andreea Raicu pledeaza pentru masura si echilibru in regimul alimentar, dar si in viata. Vedeta s-a declarat socata de tinerele care apeleaza la chirurgia estetica sau se infometeaza.

Importanta siluetei in lumea modelingului, le face pe multe tinere sau se infometeze sau sa apeleze la operatii estetice , practici condamnate de Andreea Raicu.

"Din pacate, in dorinta de a face aceasta meserie, foarte multe fete recurg la o serie de gesturi inexplicabile, se infometeaza, iau tot felul de pastile pentru a slabi. Mi se pare incredibil ca fete de 17-18 ani recurg la interventii chirurgicale noninvazive, de exemplu botox, acid hialuronic , ca sa nu mai vorbesc de implanturi . Este un gest extrem, total nepotrivit pentru varsta pe care o au. Cred ca este foarte important ca in viata, nu doar in aceasta meserie, sa avem masura, echilibru", a declarat Andreea Raicu pentru Adevarul.

Pentru fostul fotomodel, secretul frumusetii este alimentatia sanatoasa si lipsa exceselor.

"Mananc foarte sanatos, asta in primul rand pentru ca tin la calitatea lucrurilor pe care le dau organismului meu si nu neaparat din teama de a nu ma ingrasa. Mananc tot soiul de seminte crude, migdale, fistic - sunt bune pentru organism si satioase. Si nu ma abtin de la nimic din ce-mi face placere sa mananc, chiar daca este vorba de dulciuri.

Sigur, nu fac excese si am grija sa compensez daca intr-o zi mananc mai mult decat obisnuiesc in mod normal. Dar am inteles, dupa ce am tinut tot soiul de cure de slabire, ca o dieta echilibrata este singura solutie pe termen lung, pentru a-ti mentine atat silueta cat si sanatatea", a mai spus Andreea Raicu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare