Vedete din Romania

Andreea Raicu este o femeie implinita

Andreea Raicu are acasa ceea ce si-ar dori orice femeie: un iubit priceput in gospodarie si care isi ia in serios rolul de bucatar.

Cu toate ca presa de scandal nu a pierdut niciun prilej sa scoata in evidenta micile sincope din cuplul Andreea Raicu - Tudor Chirila, Andreea nu pierde nicio ocazie de a lauda relatia sa cu cantaretul. Ea este incantata de cum ii gateste Tudor, acesta fiind priceput la gatit.

Sunt fani paste si sushi

Ne plac foarte mult pastele si sushi, dar de cele mai multe ori mancam ce gateste Tudor, pentru ca e talentat, o face cu pasiune si specialitatile lui sunt minunate, povesteste Andreea Raicu in cel mai recent numar al revistei “Ce se intampla, doctore?”.

Prezentatoarea mai vorbeste si despre relatia sa cu Tudor, dar si despre lucrurile pe care le-a invatat de la mama ei sau despre viitoarea sa casa.

Noi suntem oameni obisnuiti , nu facem lucruri iesite din comun. Ne place sa ne relaxam, sa ascultam muzica, uneori sa facem cumparaturi sau sa mergem la teatru, la concerte, ne vizitam familiile si prietenii, povesteste aceasta.

Andreea a adaugat ca a raspuns intotdeauna cu mare interes oricarei initiative ecologiste, pentru ca i se pare foarte important sa nu stam si sa asistam la distrugerea planetei

Vedeta Prima TV se va muta curand in casa noua , iar pentru decorarea vilei in stil feng shui a apelat la sfaturile mamei sale.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare