Vedete din Romania

#Andreea Raicu complexe #Andreea Raicu silueta #andreea raicu

Andreea Raicu: „Imi era rusine cu corpul meu, imi era rusine sa ma dezbrac”

Apreciata atat de femei, cat se barbati pentru felul cum arata, Andreea Raicu recunoaste ca nu s-a mandrit intotdeauna cu aspectul sau fizic.

Intr-un articol extrem de sincer, publicat pe site-ul sau si care se intituleaza „Nu imi mai este rusine cu mine”, Andreea Raicu si-a recunoscut complexele, dar si cum a reusit sa scape de rusine.

„As vrea sa va dezvalui cateva dintre fricile si complexele mele care, din fericire, nu mai au putere asupra mea.
 

1 .Imi era rusine cu corpul meu. Mi se parea ca am un corp care nu corespundea „standerdelor de frumusete” pe care le vedeam in toate revistele si din cauza asta imi era rusine sa ma dezbrac.

Daca va regasiti in aceasta situatie va sfatuiesc sa incepeti sa va acceptati corpul si sa vi-l iubiti si va recomand sa faceti un exercitiu care poate parea greu la inceput, dar functioneaza extreordinar. Stati dezbracate in oglina si uitati-va la ce va place la voi. La inceput e posibil sa nu gasiti nimic, dar cu rabdare si dragoste, lucrurile se schimba. Faceti acest exercitiu in fiecare zi cel putin trei minute.

 

2. Imi era rusine sa dansez cum simteam. Mereu ma gandeam la ce vor spune oamenii din jur, la felul in care eram privita si incercam sa dansez „corect”, sa nu fie prea lasciv, topait sau mai stiu eu cum era vazut. Dupa luni de mediatii active care au la baza dansul, pur si simplu nu imi mai pasa de zic cei din jur, daca le place sau nu, eu dansez cum vreau eu.

...

3. Imi era rusine sa spun ce vreau/ cred/ simt. Ma gandeam mereu ca deranjez sau ca poate se vor supara oamenii pe mine daca le spun ceva ce nu le place. Tinem in mine atatea lucruri, ajungeam sa fiu sufocata pentru ca nu exprimam ce simteam, ce voiam, nevoile si dorintele mele. E un lucru la care am lucrat mult si a fost greu, dar extrem de eliberator.

De multe ori uitam de noi ca sa nu ii suparam pe ceilalti, dar asta nu inseamna decat ca ne traim viata in functie de nevoile celor din jur, nu de ale noastre. Va recomand sa fiti constienti de fiecare data cand simtiti un gol in stomac sau apare o stare de disconfort emotional sau chiar fizic. Atunci inseamna ca faceti ceva ce nu e in acord cu voi. Urmariti asta si incercati sa va ascultati, sa vedeti ce spune inima voastra, ce ar vrea ea sa faca. Inima nu minte”, a scris Andreea Raicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare