Vedete din Romania

Andreea Raicu, la munca de jos

Vedeta de la Prima TV lucreaza, pentru colectia Irina Schrotter-Andreea Raicu, aceasta implicandu-se cat poate de mult pentru ca totul sa iasa asa cum isi doreste, povesteste Ziarul.

Recent, zilele trecute, Andreea a petrecut o noua zi la fabrica de la Iasi, unde se fac tinutele, ea participand de asemenea si la realizarea schitelor. Printre altele, prezentatoarea a probat o rochie alba, de mireasa, cu spatele gol.

Intoarsa de la Iasi, unde a stat cateva zile, Andreea a participat si la lansarea cartiiFrumusetea se invata ”, a prietenei sale, Dana Sota , despre care vorbeste in termeni foarte frumosi.

“Este o carte in care Dana a asternut zece ani de experienta, in care a testat de la cele mai simple tratamente de ingrijire si infrumusetare pana la cele mai sofisticate proceduri facute in centrele specializate. Nu vreau sa fac reclama cartii, nu are nevoie. O are pe Dana care arata impecabil”, spune Andreea pe blog-ul sau.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului