Vedete din Romania

Andreea Raicu nu isi face planuri

Vedeta Prima TV Andreea Raicu nu si-a facut planuri pentru perioada sarbatorilor, insa a luat o decizie importanta in viata personala, povesteste Compact.

Andreea Raicu va petrece ajunul Invierii la munca. Intrucat editia emisiunii " Megastar " difuzata de Prima TV in seara de 26 aprilie se incheie cu o ora inainte de inceperea slujbei pascale, bruneta va sarbatori Pastele alaturi de familie.

"Nu am fost niciodata la mare de 1 Mai. Aceasta data nu a fost niciodata foarte importanta pentru mine. Nu am facut ceva special cu aceasta ocazie", a marturisit Andreea.

Oficializarea relatiei

In ultima vreme, Andreea este intrebata, atat de reprezentantii mass media, cat si de cei apropiati, cand va oficializa relatia cu Tudor Chirila.

"De cand am implinit 30 de ani, mi se pune constant aceasta intrebare. Cand ma voi casatori cu Tudor veti afla. Cel putin, m-am hotarat in privinta unui aspect important: vreau sa am un copil cu Tudor. Nu vreau sa ascund asta si de ce as face-o? Un copil este o mare bucurie in viata oricarei femei", a declarat Andreea in ultima editie Compact.

Are grija de corp 

Si totusi, in timp ce multe dintre vedetele autohtone prefera sa fie bronzate tot timpul, apeland la saloanele cosmetice, Andreea Raicu le-a dezvaluit fanilor chiar pe blog-ul sau personal ca nu merge la solar. O alta prezentatoare, Diana Munteanu , prefera sa fie bronzata, dar cu ajutorul cremelor, povesteste Ziarul.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare