Vedete din Romania

#andreea raicu #tudor chirila #relatie

Andreea Raicu si Tudor Chirila, din nou impreuna?

Andreea Raicu a revenit la sentimente mai bune in ceea ce-l priveste pe fostul ei iubit, Tudor Chirila . Aflati cu treaba la Nevodari, cei doi au profitat de ocazie si au petrecut cateva clipe placute la malul marii .

Tudor Chirila a sustinut un concert sambata seara in clubul Kazeboo din Navodari. Coincidenta sa nu, dar, in aceeasi statiune se afla si Andreea Raicu, fosta lui iubita, venita pentru a realiza un pictorial.

Intalnindu-si fosta iubita pe plaja, solistul a profitat de ocazie si a invitat-o pe aceasta la concertul pe care il sustinea cu trupa Vama in seara respectiva.

Andreea a acceptat cu placere invitatia si dupa recital l-a lasat pe Chirila sa o conduca acasa, la vila la care era cazata.
Potrivit Cancan, Raicu si Chirila s-au mai intalnit "accidental" in week-end-ul petrecut la malul marii si de fiecare data pareau ca se bucura unul de prezenta celuilalt.

Sa fie oare inceputul unei noi relatii? Nu se stie inca, un lucru este insa clar: Andreea  a revenit la sentimente mai bune. Desi, cu cateva luni in urma se plangea prietenelor ca se simte hartuita de fostul ei iubit, acum vedeta pare a fi ceva mai ingaduitoare cu Tudor.

La sfarsitul lunii trecute, paparazzi de la Cancan l-au surpins pe solistul de la Vama parasind in zori de zi casa Andreei Raicu. Pe atunci nici Andreea nici Chirila nu au vrut sa dea niciun fel de comentariu in legatura cu instantaneele realizate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului